Feedback og reaktioner fra kunderne

Læs her hvad folk skriver efter en fest hvor vi leverede den musikalske oplevelse med CLARK og de KENT'e.

Hej Jan & Co
Tak for en god fest, som I har en stor ære af. Det gik som det skulle og alle havde en god aften. Jeg er meget tilfreds, med jeres måde at gå til opgaven. I skal have ros for jeres kvalitet og den bredde af musik I kan håndtere.
Håber I kan være friske til næste år. Hvis vi køre en Julefrokost til (i Torebyhallen).
Vh. Thomas
 
Hej Jan & Band,
Vi vil gerne sige tusind tak for fantastisk god musik til vores 2 x 50 år fødselsdagsfest. Det var virkeligt godt fra start til slut. I var helt sikkert med til at skabe den stemning, som vi havde ønsket os. Der blev danset hele aftenen til et super godt repertoire. Der har været mange rosende ord til jer fra vores gæster. Vi er meget glade for at vi fandt frem til jer og glæder os til at høre jer igen, når muligheden kommer.
Mange hilsner fra
Jonna og Steen
 
Kære Jan og med-musikere
I er bare fantastiske. ALDRIG har jeg oplevet et band som i den grad kunne deres kram. Takket været jer blev festen en kæmpe succes (konfirmation, Marienlyst, Helsingør). I sætte virkelig gang i festen, holde kadencen og I har et kæmpe musisk talent. Tak for "god nat sangen" og for at sætte en ære i gøre festen til noget særligt for os alle.
Vi vil klart anbefale jer til alle vi kender og glæder os til at I spiller ved vores fremtidige fester - den næste kommer næste år :-)
Mange hilsner
Lene og familie
 
Hej Jan og hele bandet,
Tak fordi I var med til at gøre min 50 års fødselsdagsfest til lige den fest jeg ønskede mig - I var rigtig gode og det er der rigtig mange, der har bemærket.
..... Nu må I holde jer friske...... !!!
Held og lykke - det var bare fedt at have jer alle fem.
Hilsen
Dirk
 
Til CLARK og de KENT'e
Det var en god fest inden at I kom, men for dén, hvor I løftede den op og I blev bare ved med at levere høj høj klasse.
Tak for en fantastisk aften :-)
Søren P.
 
Kære Band
I spillede til vores fest på Hotel Marienlyst, både under middagen (2 mand) og bagefter til dans (4 mand). Vi vil gerne sige tak for fantastisk musik. Allerede inden vi var færdige med at spise var de første par på dansegulvet.
Blandt vores gæster var 2 fritidsmusikere. Den ene har sagt 'fint orkester' og det er virkelig store ord i hans mund. Ellers har alle vores gæster kun rost jer..
I løbet af aftenen kom et par fra et andet selskab, lokket af jeres musik. De spurgte om de måtte blive lidt og danse til den fantastiske musik og det kunne vi jo ikke sige nej til.
Vi vil helt klart anbefale jer og hvis vi selv skal holde en fest en anden gang, håber vi at I er ledige.
Mange hilsner
Jette & Kurt
 
Hej Clark Kent
Tusind tak for god underholdning til min 40 års fødselsdag den 31.10 alle kunne lide jeres stil..
Flemming
 
Hej Jan & co.
Mange tak for en fantastisk oplevelse til vores bryllup i lørdags - Fantastisk musik, fantastisk engagement og fantastisk stemning I leverede. Vi håber I havde det bare halvt så sjovt som os - for vi havde det rigtig sjovt! - men I var jo trods alt på arbejde (det vár et rigtig godt job, red.).
Ha' en rigtig go' sommer.
Mange hilsner
Mai Britt & Lars
 
Tak for en super fed musikoplevelse
Kære drenge.
Vil vil gerne takke jer, for at have været med til at gøre vores bryllup til en helt speciel oplevelse! Allerede fra gæsterne satte sig til bords, bliver der small talket og hygget om dem, og stemningen var helt i top! I formår at sammensætte en bred vifte af musik, således at alle i alderen fra 20-90 kunne synge med på sangene også mellem retterne. Det at i samtidig benyttede salens store gamle flygel, og brugte det som eneste instument til gæsternes medbragte sange, har i høstet stor ros for, da dette også var med til at sætte den rette stemning. Musikken til dansen var blandet af nyt og gammelt, og igen formår i at hive unge såvel som gamle ud på gulvet. Også her en stor ros for det muntre line-dans indslag, der vakte stor begejstring hos alle.
Tak tak tak for en uforglemmelig aften. Vi har varmt anbefalet jer videre til alle der har sprugt ind til jer.
De gladeste hilsner fra
Maja og Jakob,
Skælskør
 
Kære Jan og de andre i bandet
Vi vil sige tusind tak for helt fantastisk musik til vores bryllup i lørdags
- I var med til at gøre dagen helt fantastisk :-)
Ikke mindst var Mads ovenud begejstret for jeres U2 numre - også den fra det nye album!
Jeres afslutning med fællesdansen var bare en helt perfekt afslutning på en dejlig dag...
Vi kan kun give jer de bedste anbefalinger !!
De kærligste hilsner
Britt og Mads
 
I spillede til vores bryllup i august (dinner og dans, red.) og I skal have så meget tak!
I forstod at skabe den helt rigtige stemning og allerede fra start kunne folk ikke sidde stille på stolene. Min gamle morfar på 80 år kom dansende ind i teltet da vi skulle sætte os til bords og sådan forsatte det til halv fem om morgenen - PERFEKT!
Vi vil anbefale jer til alle vi kender.
Brian & Maria
 
Hej Jan
En stor tak til dig og gutterne i bandet for en fantastisk aften.
I fik virkelig skabt en forrygende stemning - og alle har talt om jer med store rosende ord..
Endnu engang TAK
Chalotte
 
Hej Jan & band
Tusind tak til jer for en fantastisk fest. I var helt fantastiske lige fra start til slut. Vi ved det må have været en utrolig lang dag for jer, og vi var utrolig glade for at I var friske og villige til at spille den ekstra tid vi ønskede på aftenen. Festen var jo ikke lige frem ved at være færdig kl. 02 og pga. jer kunne den have blevet ved til morgenmaden søndag morgen!
Vi har talt med alle gæsterne igen i går og her i dag, og ALLE synes I var helt perfekte. Når vi taler med gæsterne om jer og jeres musik taler folk i munden på hinanden for at fortælle historier fra aftenen. I fangede alles opmærksomhed hele aftenen. DET VAR PERFEKT! Super bl.a. at spille Kim Larsen sange, som alle sang med på, mellem retterne! Jeres humør og humor skinnede igennem og smittede af på os alle... Ja, det var fantastisk.
Der har været mange forespørgsler på jer, og vi har selvfølgelig gladeligt delt jeres kort ud :o)
Vi håber på en dag at holde en anden stor fest, hvor I selvfølgelig skulle ligge lyd til :o)
Mange tusind tak
Jan og Mette
 
Hej Jan & Co.
Vi vil bare sige 1000 mange gange tak for Jeres indsats til vores bryllupsfest på Skjoldenæsholm. I var helt fantastiske og leverede både kanon musik og stemning!
Mange af vores gæster har også kommenteret (positivt) den dejligt varierende musik og Jeres evne til hele tiden at have dansegulvet fyldt! Og I skal virkelig også have rigtig mange tak for hjælpen med at spille til de to sange jeg sang for Michael – det var HELT perfekt!!!
Mange venlige hilsner
Michael & Pernille
 
Hej Jan
Vi havde en fantastisk aften og i var med til at gøre den rigtig god! Er super tilfreds, men tiden gik alt for hurtigt og så var ballet forbi :-)
Vh Karina
 
Hej Jan
Tak for sidst. Det var et perfekt show I leverede!!!
Håber at se og høre jer igen inden for længe.
Venlig hilsen
på festudvalgets vegne...
 
Hej Jan, Mads og resten af jeres superfede band!!!!!
Tusind tusind tak for, at I var med til at gøre vores bryllupsfest helt perfekt.
Vi havde jo hørt jer før (på Sonnerupgaard Gods), så vi vidste godt at I er gode…..Men I var suværene i Lørdags!!! Også stor stor ros til jeres ”vikarierende” forsanger…..Feed stemme!!!
Rigtig mange af vores gæster har kommenteret musikken, og det har KUN været positivt…så endnu en gang tak for en fantastisk aften, også til Mads der leverede lækker ”dinner-musik”
Mange hilsner
Henrik og Louise
 
Hej Jan
Vil blot sige tusinde tak for en fed oplevelse til vores bryllup, I var helt fantastiske.
KH
Tina & Anders
 
Hej I tre
Vi vil gerne have lov at rose jer og sige tak for jeres kanon indsats ved vores 2 x 40 års fødselsdag som blev holdt i 50/60’er stil. I var fantastiske og gode til at få folk ud på dansegulvet og en god stemning var der hele aften/natten.
Vores gæster havde kun rosende ord om jer, ligeså har vi. Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger videre til andre I kan roligt vælge disse musikere.
Hilsen Annette og Michael
 
Hej Jan,
1000 tak for en super god underholdning.
Næsten alle gæster har talt om jer....og jeres evne til at holde gang i festen :o)
Hils de andre medlemmer
Fam. Kryger
 
Hej Jan og band,
Tak for en super-indsats hos os i Jonstrup. Vi var meget glade for jeres musik og jeres måde at være på. Og det var alle gæsterne også. Lige i øjet! Håber vi mødes en anden gang.
Med venlig hilsen
Steen K.
 
Til CLARK og de KENT'e
Vi vil gerne sige mange tak for en total fed musikoplevelse til vores Kobberbryllup. Vores gamle kroppe lider stadigvæk under ekstrem-motionen der blev udført på dansegulvet den aften. Vi kunne ikke sidde stille ...
Et band som jeres er med til at skabe den perfekte fest - musikken var så bred at ingen gik ram forbi med ynglingsmusik. Vore gæster var vildt imponeret - den blev fyret helt af.
I var toppen af kransekagen.
De venligste Hilsner
Os fra Jens Baggesens Hotel
 
Vil gi dere all verdens roser for deres underholdning ved vårt bryllup på Bjørnemose gods. Dere var helt sinnsykt dyktige, det var bare så bra. Vi har fått så mye god kritikk om dere, gjestene var så fornøjde. Uten dere ville ikke festen vært halvparten så god. Vi er utrolig takknemlige for att vi fant dere.
En faster till Thomas sa ett par dager før att de hadde vært på fest og det var ett kjempe bra band der, hun mente simpelthen det var tull å betale så mye for dere, for det andre bandet kostet bare 5000. Da hun hørte dere spille syntes hun plutselig dere var for billige fordi dere er så dyktige.
Dere er selvskrivne hvis vi skal holde noe stort i Danmark fler ganger. Tusen hjertelig takk for en perfekt opptreden.
Kjære hilsner fra
Petra og Thomas
 
Hej band
Vil bare sige tusind tak for sidst, I var med til at gøre vores bryllupsdag fuldendt og det var bare så fedt. Alle vores gæster har også kun positive tilbagemeldinger på Jeres underholdning.
Håber vi får brug for Jer en anden gang.
Med venlig hilsen
Bettina og Martin
 
Hej Jan,
Vi vil gerne sige jer tak for jeres flotte indsats ved vores bryllupsfest i lørdags. I var utroligt gode til at skabe en god stemning og var med til at gøre det til en fantastisk fest. Der var mange rosende ord til jer dagen efter.
Vi vil give jer vores varmeste anbefalinger.
Mvh
Caroline & Thomas
 
Hej allesammen,
Er det ikke fantastisk at have et band, som kan få alle aldersgrupper fra 7-80 år ud på dansegulvet?
Jeg vil gerne sige jer mange tak for jeres spil til min datter og svigersøns bryllup i søndags i Medborgerhuset... I var med til at gøre en i øvrigt særdeles vellykket dag fuldstændig suveræn.
Der var en fantastisk energi, drive og professionalisme i jeres optræden og spil. Jeres meget varierede repertoire gjorde, at alle kom på dansegulvet og havde det fantastisk sjovt - både børn, unge og gamle. Indslag med fællesdans og sejlersange var også geniale [bandet: "det passede til lejligheden ;-) "]
Desuden var alt fra start til slut yderst professionelt: Kontakt, kontrakt, betaling, opstilling af musik m.v. Ja alt klappede bare! Håber jeg kan få min arbejdsplads med på at hyre jer til vores julefrokost.
Mange hilsener, brudens mor
 
Hej CLARK og de KENT'e
Tusind tak for en super fantastisk musikalsk oplevelse til vores bryllyp i lørdags.
I var helt klart med til at sætte den berømte prik over i'et og gøre vores bryllupsfest helt unik og uforglemmelig!!!
Vi ringer efter jer til vores kobberbryllup....!
Med venlig hilsen
Henrik & Camilla (Odense)
 
Hej, skønne band!
Julemærke nr. 100 skulle fejres for medarbejderne på Julemærkehjemmet Skælskør - og med CLARK og de KENT'es veloplagte musik og Gunnar Hansens fortrinlige mad skete det med manér!
Musikerne, og dermed også musikken, var sprudlende, både på instrumenterne og humørmæssigt. Et dejligt band, der bare kunne det der med at underholde og holde folk på gulvet. Næste gang, I skal spille hos os, bør vi nok overveje, om i skal stilles i den anden ende af salen, så gulvsliddet kan blive fordelt. Forresten! Der var et formidabelt check på lyd og lydniveau. Tak for det og tak for en af alle rost skøn aften!
De allerbedste hilsener
Karl Arvidson
 
Hej Clark Kent!
Vil sige jer et kæmpe stort tak for musikken igår til vores bryllup - det var jo så super, som det overhovedet kunne være. Vi havde en fantastisk dag, og I var bestemt medvirkende til at gøre festen til en succes...I spillede kanon, og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger om jer. Vi syntes I var rigtig gode til at lure stemningen og få folk på dansegulvet og så spiller og synger I jo suverænt... så endnu engang tusind, tusind tak. Vi kunne ikke have fået et bedre band.
De varmeste hilsner fra
Zarah og Claus
 
Hej Jan og i andre,
Mange tak for sidst!
Vi beklager at vi ikke har fået skrevet og sagt tak til jer tidligere, for det var virkelig bare helt perfekt det I leverede. Jeg tror der var mange der kunne vride deres tøj bagefter fordi det var umuligt at holde sig fra dansegulvet. - I levede fuldt op til vores forventninger og mere til, og jeg tror helt klart I kan forvente nogle ekstra jobs fra nogle af gæsterne - alle var meget begejstrede.
Nu kan vi bare glæde os til næste gang vi selv skal holde en fest, hvor vi får brug for jer eller nogle i vores omgangskreds gør.
I var bare super(mænd)!
Mange hilsner
Helle og Peter
 
Tusind tak for underholdning i topklasse.
Vi er Jer meget taknemmelige for at have sørget for en superstemning med rigtig god musik, hvor I ramte præcis den type musik som gæsterne (og vi) ville ha'. - Derudover var det fantastisk godt at opleve, at I havde den præcis rigtige dosis initiativ og party-making - uden at I som band tog hele billedet.
Hvad kan vi sige? - Perfekt!
I taknemmelighed
Erik og Trine
 
Kære Alle.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse på Cafe Bagergården. Det var en dejlig aften, og selvom vi var nødt til at køre før i sluttede af, kan jeg love jer, at alle vores søde kunder, har rost jer til skyerne. Så bedre kunne det ikke være. En god oplevelse, vi manglede bare varmegraderne, så havde vi dømt gadefest!
Mange hilsner
Niels, Lene og personalet
 
Hej supermænd!
Tak for en forrygende aften. I har klart jeres del af æren for at vores bryllupsfest blev så fantastisk som den gjorde. Fedt at I gav den hele armen.
Håber at opleve jer en anden gang.
De bedste hilsener
...
 
Hej Clark & Kent,
Jeg var den heldige deltager i en julefrokost på Café Nikolaj sidste december, hvor I spillede - i skabte en fed fest.
...
 
Kære alle fire,
Tusind tak, for et rigtig godt arrangement i fredags, hvorefter vi kun har fået meget positiv kritik fra gæsterne. Alt var super...
Vi har her til formiddag evalueret festen, og besluttet os for at booke jer til vores julefrokost. Stedet vil være det samme, men resten er vi ikke engang begyndt at drømme om endnu :o) Denne fest sidder endnu i fødderne og hovedet...
Håber at høre fra jer igen snart :o)
Lene
 
Hej Jan (m.fl.)
Tak for et fremragende stykke arbejde i lørdags. Vi har allerede fået mange kommentarer på at bandet spillede ualmindelig godt, og vi er også selv yderst tilfredse. Selvom vi ligesom ikke for alvor er kommet i gang med planlægningen af vores sølvbryllup, skulle der være gode chancer for at vi gerne vil engagere jer dertil også :-) På lidt kortere sigt (og mere seriøst) vil vi ikke tøve med at anbefale jer til andre.
Jacob
 
Hej Jan......
Tusind tak for god musik ved vores bryllup. I er i sandhed et 'live'-band og var med til at gøre arrangementet til en vidunderlig fest. I er nogle rigtig rare fyre, der leverede en super-præstation og jeg vil meget gerne vende tilbage til jer næste gang vi laver en stor fest. Desuden var flere i selskabet interesserede i at hyre jer til kommende lejligheder og de, der ikke fik et tlf. nr. vil jeg give din mail adresse hvis det er i orden? (selvfølgelig er det altid det, red.)...
Hils resten af fyrene i bandet.
De bedste hilsner
Søren
 
Hej med Jer
Tak for en kanon-aften i lørdags til min 30-års fødselsdag. Mange hilsener og forhåbentlig på gensyn!
...
 

Tag eventuelt også et kig på vores facebook-side.D A N S E M U S I K

Hør lydklip fra nogle live- optagelser sammensat til et medley:

D I N N E R M U S I K

Hør eksempel på hvordan vi lyder under middagen: