Power trio band

Mindre setup med indlevende dansemusik til den private fest, mindre firmafest eller lignende.

Party-orkester

Typisk 4 mand til den store bryllupsfest, eller 5-6 mand til de største firma-arrangementer mv.

Dinnermusik

Kan tilbydes som trio til helaftens-arrangement fra dinner til dans, eller 2 mand til dinner og 4 til dans.

Power trio band

CLARK og de KENT'e spiller engageret og professionelt med sanger, guitarist og komponist Rasmus Frank Bak i front. Anders 'Ando' Helvad på bas og Jan Langkjær på trommer sørger for det hele svinger :-)

Repertoiret spænder bredt og sætlisten justeres rutineret i løbet af aftenen. Med vores trio kan vi tilbyde dansemusik til priser fra kr 7.800 (typisk kr 9.700 for 2x60 min eller 3x45 min på en lørdag aften). 

Party-orkester

Når der ikke skal gås på kompromis udvidder vi CLARK og de KENT'e med en top professionel og ekvilibristisk pianist. Næsten alt favnes og leveres med stor indlevelse med afsæt i pop og rock. Til bryllupper starter vi naturligvis gerne med brudevalsen.

Repertoiret spænder bredt og sætlisten justeres rutineret i løbet af aftenen. Med vores party-kvartet kan vi tilbyder dansemusik til priser fra kr 12.800 for 2x60 min. 

Dinnermusik

CLARK og de KENT'e kan tilbyde musik under middagen enten som hel-aftens-arrangement med vores trio, eller med 2 mand under middagen og 4 mand til dans. 

Vi er IKKE til de traditionelle skåleviser og indslag med "sejle‑op‑af‑åen", - men akkompagnerer naturligvis gerne eventuelle lejlighedssange. Vi er levende musikere der hygger os med at levere lyttevenlig musikalsk underholdning, - med fingerspitzgefühl :-)

Prisen ligger typisk mellem kr 14.800-17.500 for dinner og dans fra eksempelvis 18:00 - 01:00 afhængigt af løsningen. 

Video og billeder 

Se nogle af vores LIVE optagelser og billeder fra spilllejobs.